Rakennuttajakonsultti

Etsimme tiimiimme kokenutta rakennuttajakonsulttia koordinoimaan asiakkaidemme energiatehokkuusprojekteja. Olemme alan edelläkävijä ja kasvamme voimakkaasti. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana muuttamassa rakennusalaa.

Rakennuttajakonsulttina nollaE:ssä toimit alan eri toimijoiden yhdistäjänä koordinoidessasi asiakkaidemme energiatehokkuusprojekteja. Projekteissa asiakkaidemme uudisrakennusten tai energiasaneerauskohteiden energiatehokkuus optimoidaan nollaE-ohjelmiston tuottaman ratkaisun mukaisesti.

Optimoidun ratkaisun toteuttaminen edellyttää koko energiatehokkuusprojektin eri osa-alueiden koordinoimista. Eri osa-alueita ovat muun muassa projektisuunnitelmasta, piirustuksista ja tarvittavista luvista huolehtiminen, laitehankintojen ja urakoinnin kilpailuttaminen, aikataulutuksen hallinnoiminen ja eri osapuolten välisen viestinnän varmistaminen. Projektien laajuus vaihtelee riippuen kohteesta.

Olet jo hankkinut kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset vaativatkin projektit. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, joka voi olla esimerkiksi rakennusinsinööri, arkkitehti, rakennusmestari tai rakennustekniikan diplomi-insinööri. Osaat ottaa projekteissa eri osapuolet huomioon ja uskallat tuoda rakennusalalle uusia ratkaisuja haastamalla perinteisiä toimintatapoja. Olet määrätietoinen ja työskentelet asiakas- ja liiketoimintalähtoisesti.

nollaE:n tiimissä työskentelee eri alojen ammattilaisia. Tehtävä on uusi ja voit vaikuttaa toimenkuvaasi. Tuemme sinua tehtävässäsi ja kannustamme kasvamaan mukanamme energiatehokkuuden edelläkävijänä. Tarjoamme vakituisen, kuukausipalkatun työn Turussa ja mahdollisuuden tehdä etätöitä. Tehtävä edellyttää matkustamista, pääasiassa Suomessa.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen energia-asiantuntija Jerker Brandtille osoitteeseen jerker.brandt@nollae.fi.