Haluatko mukaan energiatehokkuuden edelläkävijöiden joukkoon?

nollaE:ssä työskentelee eri alojen asiantuntijoita. Tiimimme on avarakatseinen, motivoitunut ja yrittäjähenkinen, ja samaa toivomme myös uusilta tiimiläisiltämme. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään, sillä toimintamme on vahvassa kasvussa. Voit tutustua tiimiläisiimme videoilla, jossa he kertovat omasta työstään nollaE:ssä.

nollaE:ssä kannustetaan jatkuvaan kehittymiseen. Meillä työskentely on joustavaa, ja erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon. Tämä mahdollistaa esimerkiksi työn ohessa opiskelun.

Avoimet työpaikkamme löydät alta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@nollae.fi.

Avoimet työpaikat

Rakennuttajakonsultti

Etsimme tiimiimme kokenutta rakennuttajakonsulttia koordinoimaan asiakkaidemme energiatehokkuusprojekteja. Olemme alan edelläkävijä ja kasvamme voimakkaasti. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana muuttamassa rakennusalaa. Rakennuttajakonsulttina nollaE:ssä toimit alan eri toimijoiden yhdistäjänä koordinoidessasi asiakkaidemme energiatehokkuusprojekteja.
Lue lisää

Diplomityön tai opinnäytetyön tekijä

Ovatko ympäristö- ja energiatekniikan, LVI-tekniikan tai rakennustekniikan opintosi loppusuoralla ja rakennusten energiatehokkuusratkaisut kiinnostavat? nollaE:ssä avautuu aika ajoin mahdollisuuksia opinnäytetyön tai diplomityön tekijöille. Juuri tällä hetkellä meillä ei ole valmiita aiheita…
Lue lisää

Avoin hakemus

nollaE kasvaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. Oletko kiinnostunut työskentelemään energiatehokkuuden edelläkävijäyrityksessä? Kerro osaamisestasi ja jätä avoin hakemus osoitteeseen info@nollae.fi.
Lue lisää

Tutustu nollaE:n tiimissä työskenteleviin asiantuntijoihin