Luotettavan energiatehokkuuden edelläkävijä

Energiatehokkuuden ja rahoituslaskennan paras asiantuntemus käytössänne.

Viemme energiatehokkuuden seuraavalle tasolle uusilla työkaluilla sekä rakennus- ja LVI-suunnittelun huippuosaamisella. Tähän pääsemme pitkään kehitetyllä ohjelmisto-osaamisellamme ja innovatiivisilla ratkaisumalleillamme. Meille on tärkeintä luotettavuus ja täsmällisyys, joista on todisteena lukemattomista kohteista saadut tulokset ja toteutetut toimenpiteet. Asiakkaitamme on Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Maltalla, Virossa, Malediiveilla ja Qatarissa.

”Etsimme aina tarkoituksenmukaisimmat ratkaisut jokaiseen rakennukseen. Se tarkoittaa myös innovatiivisten vaihtoehtojen käyttämistä, jos ne toimivat paremmin ja ovat taloudellisesti kannattavampia. Perehdymme jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti ja puolueettomasti asiakkaan etua ajatellen.”

nollaE:ssä työskentelee energia-alan, rakennus- ja LVI-tekniikan sekä rahoituslaskennan asiantuntijoita. Olemme suunnitelleet energiatehokkuusratkaisuja satoihin erilaisiin kohteisiin teollisuushalleista asuinkerrostaloihin, kauppakeskuksiin ja oppilaitoksiin. Löydämme kannattavimman energiaratkaisun, joka nostaa kiinteistösi arvoa ja minimoi päästöt.

Tapamme toimia

Olemme sitoutuneet löytämään asiakkaillemme taloudellisesti kannattavimman energiaratkaisun mihin tahansa rakennukseen. Poikkeamme muista alan toimijoista, sillä käytössämme on innovatiivinen, tekoälypohjainen ohjelmisto, joka laskee 1000:sta jopa 30.000:een energiatehokkuutta parantavaa toimenpideyhdistelmää riippuen kohteesta.

  • Löydämme ratkaisuja, joita muut eivät vielä edes etsi.
  • Tuotamme asiakkaillemme aina mitattavissa olevaa lisäarvoa.
  • Toteutamme jokaisen projektin asiakkaidemme etua ajatellen.

Laskemme jokaisen kohteen ainutlaatuisella ohjelmistomme

Ohjelmistomme ei laske pelkkää energiaratkaisua yksittäisenä osana rakennusta, vaan tarkastelee kiinteistöä kokonaisuutena.

Palvelumme avulla on säästetty sadoissa kohteissa jo valtava määrä energiaa ja euroja.

Energiatehokkuuden mittari on euro

Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on tehokkain ratkaisu energiankulutuksen pienentämiseksi. Sen suunnittelu edellyttää kuitenkin vahvaa asiantuntemusta, jossa yhdistyvät energiaosaaminen ja rahoituslaskenta. Katso, miten nollaE:ssä toimitaan.

SOITA MEILLE

020 7432 222

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

info@nollae.fi

OLEMME TAVOITETTAVISSA (ARKISIN)

8:00 – 16:00