Petri Jaarto suunnittelupäälliköksi nollaE:hen

nollaE sai helmikuun alussa suunnittelutiiminsä päälliköksi Petri Jaarton. Petrillä on pitkä kokemus kiinteistönhallinnasta.

Ennen nollaE:tä Petri työskenteli Kaarinan kaupungin kiinteistöpäällikkönä, ja sitä ennen Salo IoT Campuksen kiinteistöpäällikkönä.

”Salo IoT Campuksella olin näköalapaikalla kehittämässä kiinteistöä ja sen palveluita”, Petri kertoo.

Salossa kiinteistöpäällikön hallinnoitavana oli 90 000 neliön tuotanto- ja toimistotila, jossa työskenteli pääasiassa teknologia-alan yrityksiä.

Petri on työskennellyt myös Motivassa, missä hän vastasi kiinteistö- ja rakennusalan energiankäytön kokonaisuudesta ja oli mukana muun muassa toimeenpanemassa silloisia energiansäästösopimuksia.

Ensimmäiset pari viikkoa nollaE:ssä on Petrillä mennyt vielä tutustumisen ja perehtymisen merkeissä, mutta hän mainitsee jo huomanneensa, että yrityksessä on innostunutta ja sitoutunutta porukkaa, joka haluaa tehdä ja oppia uutta.

Alun perin Tampereelta kotoisin oleva Petri on päätynyt Varsinais-Suomeen mutkien kautta. Hän on valmistunut LVI-insinööriksi Helsingissä, minkä lisäksi hän opiskellut muun muassa Tampereen teknillisessä yliopistossa. Parhaillaan meneillään ovat johtamisen opinnot Turun yliopistossa.

”Olen omaksunut elinikäisen oppimisen ajatuksen. Koska koulutan muita, koen tärkeäksi myös itse jatkuvasti oppia uusia asioita ja alan vaatimuksia”, hän kertoo.

Vapaa-ajallaan Petri harrastaa pyöräilyä ja toimii kouluttajana WWF:n öljyntorjuntajoukoissa, jossa hän on ollut aktiivisesti mukana lähes perustamisesta lähtien.