Onko korkeille sähkölaskuille tehtävissä mitään?

Viime aikojen puhutuin aihe kahvipöydissä on eittämättä ollut sähkön hinta. Sähkön kulutus uhkasi nousta kovien pakkasten myötä kohti kaikkien aikojen ennätyslukemia, ja tästä seurasi pörssisähkön hinnan nousu ennätyskorkealle, lähes 2,5 euroon kilowattitunnilta. 

Sähkön kulutus ja hinta koettelevat niin kiinteistöyhtiöitä kuin yksityishenkilöitäkin. Työssään energia-alan ammattilaisina nolla_E:n asiantuntijat tarkastelevat sähkön käyttöä hieman eri vinkkelistä kuin pientaloasujat, mutta periaate on sama kaikissa kiinteistötyypeissä.

Paras tapa pienentää sähkölaskua on pienentää kulutusta

Sähkölaskun pienentämiseen ei ole yksittäistä poppakonstia. Kiinteistöjen sähkönkulutus on lukuisten tekijöiden summa. Mutta kuvaavaa on, että säästötoimenpiteet perustuvat kulutuksen pienentämiseen sekä kulutuksen ajankohdan siirtämiseen.

nolla_E käyttää energiaratkaisun laskennassa algoritmia, joka simuloi kaikki prosessit, mitkä talossa tapahtuvat. Tämän jälkeen ohjelmisto simuloi taloon kaikki mahdolliset muutokset prosesseihin, sekä näiden muutosten yhdistelmät. Monelle kiinteistönomistajalle tulee yllätyksenä, että huipputuloksia on mahdollista saada aikaan jo pienillä muutoksilla kiinteistön olemassa olevaan teknologiaan.

Simuloinnin avulla optimaaliseen energiaratkaisuun

Ohjelmistomme laskee rakennukselle jopa kymmeniä tuhansia mahdollisia energiatehokkuutta parantavia toimenpideyhdistelmiä ja poimii niistä esimerkiksi kolme optimaalisinta toimenpideyhdistelmää vertailuun.
Vaihtoehtoiset toimenpideyhdistelmät ovat vertailtavissa sekä keskenään että saneerauskohteen nykytilan kanssa – selkeän ja kiistattoman raportin avulla.

Haluatko kuulla lisää miten nykyinen kiinteistösi voisi olla energiatehokkaampi, jopa ilman massiivista saneerausta, kiinteistön nykyistä teknologiaa hyödyntäen ja optimoiden?

Ota yhteyttä: +358 20 7432 222 tai info@nollae.fi