nollaE on listattu Suomen 50:n nopeimmin kasvavan teknologiayrityksen joukkoon

Deloitte Technology Fast 50 listaa vuosittain Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. Päästäkseen listalle, yrityksellä on täytynyt olla liiketoimintaa vähintään 4 vuotta, josta ensimmäisenä vuonna liikevaihtoa vähintään 50.000 euroa ja neljäntenä vuonna liikevaihtoa vähintään 1 000 000 euroa. nollaE Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 2 138 000 euroa, jonka ansiosta nollaE Oy yltää listalla sijalle 20. Lisäksi yrityksen tulee käyttää ainutlaatuista teknologiaa ongelman ratkaisuun. nollaE Oy on kehittänyt ohjelmiston, joka laskee taloudellisesti kannattavimman tavan muuttaa mikä tahansa rakennus hiilineutraaliksi.

Olemme yksi 50 nopeimmmin kasvaneesta teknologiayrityksestä Suomessa

nollaE:n ohjelmiston avulla jo yli 1 000 rakennukselle Suomessa ja ulkomailla on löytynyt toimenpideyhdistelmä, jonka avulla rakennukset muutetaan hiilineutraaleiksi niin että sijoitetun pääoman tuotto on yli kaksinkertainen tavanomaisiin energiaremontteihin verrattuna.

Esimerkiksi suomalaisen kerrostalon muuttaminen hiilineutraaliksi tavanomaisin menetelmin sijoitetun pääoman tuotto on keskimäärin 7%. Kerrostaloissa, joissa on käytetty nollaE:n ohjelmistoa suunnittelun ohjauksessa, sijoitetun pääoman tuotto on ollut keskimäärin 17%.

Vuonna 2020 nollaE Oy:n ohjelmistolla suunnitelluissa kohteissa säästyi yhteensä 5 000 tonnia hiilidioksidia enemmän, kun mitä niissä olisi säästynyt, jos niissä ei olisi käytetty nollaE Oy:n ohjelmistoa.

nollaE Oy:n liiketoiminta jatkaa kasvuaan, koska kiinteistöjen omistajat tahtovat pienentää omistamiensa rakennusten hiilijalanjälkeä nimenomaan niin, että se on taloudellisesti kannattavaa.

”Olemme erittäin iloisia hienosta sijoittumisestamme Deloitten Technology Fast 50-listalla. Näkymät jatkuvalle ja kannattavalle kasvulle ovat erinomaiset ja näemme, että kysyntä taloudellisesti kannattaville toimenpiteille energiatehokkuuden parantamiselle ja hiilijalanjäljen pienentämiselle jatkaa vahvaa kasvuaan sekä Suomessa että ulkomailla.” – toimitusjohtaja Nikolas Salomaa.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Nikolas Salomaa, nikolas.salomaa@nollae.fi, 041-5415553