nollaE ottaa osaa World Green Building Week -teemaviikkoon

World Green Building Council kannustaa organisaatioita ja yrityksiä kestävän ympäristön rakentamiseen World Green Building Weekillä 21.25. syyskuuta.

Tänä vuonna viikon teemana on #ActOnClimate ja kiireellisten toimien vaatiminen nollahiilirakennusten eteen. Viikon teeman tarkoituksena on haastaa rakennusalaa, päätöksentekijöitä ja hallitusta ryhtymään kiireellisiin toimiin nollahiilirakennusten eteen.

Rakennukset kuluttavat valtaosan maailman energiasta ja niiden osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on yli kolmasosa. Ilmasto lämpenee 1,5 astetta nykyisillä hiilipäästöillä jo ennen vuotta 2030 ja 2,0 astetta vuoteen 2035 mennessä. Kiinteistö- ja rakennusalalla on valtava mahdollisuus ja jopa velvollisuus tehdä osansa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Energiatehokkuusinvestointeja vauhdittamalla mahdollistetaan kiireelliset toimet nollahiilirakennusten edistämiseksi. nollaE:llä on tähän ratkaisu – onhan #RatkaisunVuosi. Kerromme lisää ratkaisustamme Weekin lähestyessä.

Teemaviikon aikana nollaE on mukana tekemässä Weekiä näkyväksi kertomalla energiatehokkuudesta ja viikon teemasta kanavissaan. Toimitusjohtajamme Nikolas Salomaa pitää puheenvuoron Hiilineutraalit ratkaisut rakennettuun ympäristöön -webinaarissa 21. syyskuuta. Tule sinäkin mukaan seuraamaan Weekin ohjelmaa!

Ilmoittaudu webinaariin 14.9. mennessä.

#ActOnClimate #RatkaisunVuosi