Ilmastoviisaat Taloyhtiöt -hanke kerää yhteen uudenlaiset palvelut

Ilmastoviisaat Taloyhtiöt -hanke tuo esille energiatehokkuutta lisääviä uudenlaisia, pääosin digitaalisia palveluja ja ratkaisuja taloyhtiöille. Vuoden 2020 loppuun asti kestävän hankkeen tarkoituksena on pyrkiä vähentämään taloyhtiöiden energiankulutusta ja ilmastopäästöjä.

Energiatehokkaita ratkaisuja tarjoavien yritysten on ollut hankalaa päästä taloyhtiöiden tietoisuuteen. Tämä johtuu siitä, että kaikki tieto on pirstaloitunut usean toimijan järjestelmiin. Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hanke avaa markkinoita energiatehokkuutta lisääville palveluille ja ratkaisuille kerrostalokannassa (asunto-osakeyhtiöt). Lisäksi hanke tarjoaa yrityksille koulutusta ja mahdollisuuksia kehittää ja pilotoida palveluitaan.

nollaE on mukana hankkeessa kertomassa kokonaisvaltaisesta energiatehokkuuden kehittämisestä ohjelmistolla, jolla taloyhtiö voi säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Katso tästä referenssikohde taloyhtiöistä, joihin ohjelmistoa on sovellettu.

Ilmastoviisaat Taloyhtiöt on koonnut tietoa palveluntarjoajista myös julkaisemalla Taloyhtiön Dataoppaan, jossa nollaE:kin on mukana. Oppaan tarkoituksena on esimerkiksi kannustaa taloyhtiöitä energiatehokkuuden kehittämiseen.

Hankkeen webinaarisarja esittelee uusia mahdollisuuksia taloyhtiöiden palveluntarjoajille ja taloyhtiöille. nollaE kertoo energiatehokkuuden kehittämisestä kokonaisvaltaisesti webinaarissa ”Näin löydät kannattavimmat energiatehokkuustoimenpiteet taloyhtiöösi”, joka pidetään 17.marraskuuta yhdessä HSY:n, Swecon ja Green Building Council Finlandin.

Ilmoittaudu webinaareihin tästä.