Mikä on nollaE?

Olemme energiatehokkuuden konsulttitoimisto, jonka toiminnassa yhdistyvät rahoituslaskenta ja energiaosaaminen. Tiedämme, että jokaiselle rakennukselle on olemassa vain se yksi täydellinen yhdistelmä energiaratkaisuja.

Usein viimeiseen asti viilattu laskelma osoittautuu käytännössä edullisimmaksi jo investointivaiheessa.  Autamme saavuttamaan kotien ja rakennusten energiatehokkuudesta suurimman mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat ja remontoijat, aina omakotitalojen omistajista kiinteistösijoittajiin. Säästöjen lisäksi asiakkaamme saavat puolueetonta tietoa kannattavimmista vaihtoehdoista.

Mielestämme onnistunutta energiatehokkuutta mitataan vain kahdella tavalla: investointikustannuksilla ja sähkölaskun loppusummalla.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Nikolas Salomaa
Nikolas SalomaaToimitusjohtaja, nollaE Oy:n perustaja
”Visioni on järkevä ja energiatehokas maailma.”
Jerker Brandt
Jerker BrandtAsiantuntija
”Energiatehokkuus on valinnanvapautta.”

nollaE on Green Building Council Finlandin jäsen. Olemme mukana jakamassa rakennetun ympäristön kestävään kehitykseen liittyvää tietoisuutta ja osaamista ja edistämässä tavoitetta saada kestävän kehityksen käytännöt osaksi kiinteistö- ja rakennusklusterin toimintaa.