Mikä on nollaE?

Olemme energiatehokkuuden konsulttitoimisto, jonka toiminnassa yhdistyvät rahoituslaskenta ja energiaosaaminen. Tiedämme, että jokaiselle rakennukselle on olemassa vain yksi täydellinen yhdistelmä energiaratkaisuja.

Teemme laskelmat jokaiselle rakennukselle sen yksilöllisten ominaisuuksien mukaan, jolloin energiaratkaisu on optimaalinen. Suunnittelemme energiatehokkuustoimenpiteet, jotka yhdessä tuovat parhaan tuoton pienimmillä mahdollisilla investointikustannuksilla. Ei mitään ylimääräistä, vain täsmälleen tarpeelliset ratkaisut. Energiakustannukset putoavat usein jopa puoleen lähtötilanteesta.

Olemme tehneet satoja energiatehokkuuden optimointeja erilaisille kohteille asuinkerrostaloista liikekeskuksiin ja liikunta-areenoista teollisuusrakennuksiin. Suunnittelemme myös kiinteistökokonaisuuksien ja useita rakennuksia käsittävien alueiden yhteisiä energiajärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat ja saneeraajat, yksittäisiä rakennuksia hallinnoivista asiakkaista kiinteistösijoittajiin.

Mielestämme onnistunutta energiatehokkuutta mitataan vain kahdella tavalla: investointikustannuksilla ja ostoenergian loppusummalla.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Nikolas Salomaa
Nikolas SalomaaToimitusjohtaja, nollaE Oy:n perustaja
”Visioni on järkevä ja energiatehokas maailma.”
Jerker Brandt
Jerker BrandtAsiantuntija
”Energiatehokkuus on valinnanvapautta.”

nollaE on Green Building Council Finlandin jäsen. Olemme mukana jakamassa rakennetun ympäristön kestävään kehitykseen liittyvää tietoisuutta ja osaamista ja edistämässä tavoitetta saada kestävän kehityksen käytännöt osaksi kiinteistö- ja rakennusklusterin toimintaa.