Asuinkiinteistöjen energiatehokkuus lasketaan talokohtaisesti

Rakentaminen ja remontointi ovat isoja projekteja, joissa on huomioitava monta yksityiskohtaa. Aina vain ajankohtaisempi energiatehokkuus aiheuttaa monelle päänvaivaa: mikä on luotettavin ja edullisin ratkaisu omaan kotiin?

Me nollaE:ssä tiedämme, mitä on huomioitava. Olemme puolueeton ja sitoutumaton konsulttitoimisto ja tunnemme alan. Tärkeintä meistä on tietää, mitä juuri sinun kotisi tarvitsee ollakseen energiatehokas. Siksi olemme kehittäneet oman laskentamallin, jonka avulla laadimme sinulle yksityiskohtaisen energiaremonttiselvityksen.

Laskentamallissamme etsitään taloudellisimmat vaihtoehdot. Energiaremonttiselvitys ei pelkästään kerro, paljonko energiaa säästyy, vaan mitä toimenpideyhdistelmät maksavat tehdä ja montako euroa ne pitkällä aikavälillä oikeasti säästävät. Jokaisen rakennuksen paras energiaratkaisu on yksilöllinen, erilainen kuin naapurilla.

Tavoitteenamme on löytää se kaikkein optimaalisin ratkaisu, joka tuottaa pienimmällä mahdollisella investoinnilla suurimman mahdollisen taloudellisen säästön. Tarkka selvitys säästää selvää rahaa, ja vielä enemmän ympäristöä.

Uudisrakennuksen energiasuunnittelu

Oletko rakentamassa omakotitaloa? Kun otat meidät mukaan jo talosi suunnitteluvaiheessa, pienennät investointikulujasi. Omakotitalon energiankustannukset voidaan nimittäin selvittää jo piirustuksista, jolloin muutosten toteuttaminen on halvempaa. Ota yhteyttä!

Omakotitalon energiaremonttiselvitys

Vanhan omakotitalon energiatehokkuutta voi parantaa sadoilla eri tavoilla. Lämmitysjärjestelmän vaihtaminen on tärkeä asia, mutta vain yksi muiden joukossa. Selvitämme ne muut simuloimalla talosi – kysy lisää!