Etsitkö sopivaa lämmitysjärjestelmää?

Olet oikealla sivulla, tervetuloa! Heti alkuun tiedoksi, että emme myy sinulle laitteita. Sen sijaan saat puolueettoman, järkevän ja taloudellisen suunnitelman energiatehokkaasta kodista tai kiinteistöstä.

Energiatehokas rakennus on nimittäin paljon muutakin kuin pelkkä lämmitysjärjestelmä. Olit sitten rakentaja, rakennuttaja, remontoija, isännöitsijä, taloyhtiön puheenjohtaja tai kiinteistön omistaja – käänny puoleemme, kun haluat mitoitukseltaan oikeanlaisen, taloudellisen ja energiatehokkaan lämmityskokonaisuuden. Säästät avullamme heti investointivaiheessa monin kerroin palvelumme hinnan.

Hyvin suunniteltu on puolella hinnalla tehty. Järkevintä on suunnitella ensin kokonaisuus. Sen jälkeen vasta pohditaan toteutusta. Saat laskelmiemme avulla tärkeää tietoa ja oivaltavaa tukea päätöksentekoon. Ratkaisumme avulla saat itsestään toimivan tai normaalin asumisen sivutuotteena syntyvän järjestelmän.

Paras ratkaisu on yhdistelmä erilaisia toimenpiteitä aina lisätiivistyksestä oikean lämmitysjärjestelmän valintaan. Selvitämme kiinteistösi lämmitystehon tarpeen todennäköisesti Suomen tarkimman simulointiohjelman avulla.

Saat meiltä sitoutumattoman suosituksen energiatehokkuuden toteuttamiseksi. Laskelman lisäksi voit ostaa myös kilpailutuksen ja LVI-suunnittelun.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.