Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ratkaisukeskeistä LVI-suunnittelun tiiminvetäjää työskentelemään energiatehokkuuden asiantuntijana Turussa. Tule mukaan edelläkävijäyrityksen kasvutarinaan! Energiatehokkuuden konsulttitoimisto nollaE tuottaa asiakkailleen jopa 80 prosentin säästöjä ja on ainutlaatuinen toimija alallaan.

LVI-suunnittelun tiiminvetäjänä nollaE:ssä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. LVI-suunnittelun lisäksi tyypilliseen työviikkoosi voi kuulua asiakastapaamisia, rakennusten simulointia nollaE:n omalla ohjelmistolla, yksilöllisten ja optimoitujen energiaratkaisujen suunnittelua sekä valvontaa ulkopuolisena konsulttina energiasaneeraus- tai rakennuskohteissa. Työssäsi pääset välillä myös matkustamaan, pääasiassa Suomessa. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa energiatehokkuusalan huippuosaajaksi ja samalla olla mukana edelläkävijäyrityksen kasvutarinassa.

Toivomme, että olet työskennellyt jo jonkin aikaa LVI-suunnittelun parissa ja haluat nyt kehittää osaamistasi. Olet itseohjautuva ja kykenet työssäsi ajattelemaan myös perinteisten ratkaisujen ulkopuolelta, liiketoimintalähtöisesti ja tuloskeskeisesti. Lisäksi olet optimistinen tiimipelaaja.

nollaE:n toimistossa Turussa työskentelee joukko eri alojen asiantuntijoita. Tiimimme on avarakatseinen, motivoitunut ja yrittäjähenkinen. Samaa toivomme myös uusilta tiimiläisiltämme. Kannustamme ja tuemme uuteen tehtävään kasvamisessa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuva koulutusta (LVI-insinööri, AMK tai DI), kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen ovat eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta työmailla työskentelystä.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kuukausipalkalla. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista, joten mikäli tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten tai 12.1.2020 mennessä Jerker Brandtille osoitteeseen jerker.brandt@nollae.fi.

nollaE on energiatehokkuuden konsulttitoimisto, jonka toiminnassa yhdistyvät rahoituslaskenta ja energiaosaaminen. Tiedämme, että jokaiselle rakennukselle on olemassa vain yksi täydellinen yhdistelmä energiaratkaisuja. Etsimme, löydämme, suunnittelemme ja kilpailutamme sen asiakkaamme puolesta.

Missiomme on pelastaa maailma tekemällä energiatehokkuudesta taloudellisesti kannattavaa. Meillä energiatehokkuuden mittari on euro.

Julkaistu 15.11.2019

Tehtäviisi kuuluu:

  • LVI-suunnittelutiimin esimiehenä toimiminen, LVI-suunnittelu, energiasuunnittelu, simulointi ja optimointi
  • Energiatehokkuuden konsultointi ja tapaamiset asiakkaiden kanssa
  • Valvonta työmailla
  • Osallistuminen alan seminaareihin ja muihin tilaisuuksiin

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä energiatehokkuuden asiantuntijaksi
  • Tilaisuuden päästä mukaan edelläkävijäyrityksen kasvutarinaan
  • Työtä, jossa voit aidosti vaikuttaa tulevaisuuteen
  • Rennon ja mukavan työyhteisön, viihtyisät työskentelytilat Turussa sekä mahdollisuuden etätöihin