Nikolas Salomaa on nollaE:n perustaja ja rakennusten energiatehokkuuden asiantuntija. Hän luennoi ja kouluttaa rakennusten kokonaisvaltaisesta energiatehokkuudesta, hybridilämmitysjärjestelmistä ja näihin liittyvästä kustannuslaskennasta. 

Salomaa on kiinteistöjen energiatehokkuuden suunnittelua uudistava innovaattori. Hänen tavoitteenaan on etsiä sellaisia energiatehokkuutta edistäviä ratkaisuja, joita muut eivät vielä edes etsi.

Nikolas Salomaa on kiinteistöjen energiatehokkuuden optimointiin keskittyneen nollaE Oy:n perustaja. Hän on suunnittellut energiaratkaisuja satoihin kiinteistöihin uransa aikana ja säästänyt asiakkailleen aikaa, vaivaa sekä satoja tuhansia megawattitunteja energiaa.

Salomaa on erikoistunut laskemaan energiatehokkuustoimenpiteiden kannattavuutta. Hänen näkemyksensä mukaan energiatehokkuuden
todellinen mittari on euro. Salomaan yritys nollaE on alan uranuurtaja ja tuo rakennusalalle uusia ajatuksia muun muassa edistyksellisten energiaratkaisujen muodossa. Yrityksessä yhdistetään energiatehokkuuden tekninen asiantuntemus ja rahoituslaskennan osaaminen.

Energiansäästöpotentiaali kiinteistöissä on valtava. Tällä hetkellä monet taloudellisesti kannattavat energiatehokkuuden innovaatiot jäävät valitettavasti hyödyntämättä eri syistä. Tuomme uusien ratkaisujen taloudelliset vaikutukset objektiivisesti nähtäville, jotta saisimme rakennusalan näkemään tähän päivään ja tulevaisuuteen.

Nikolas Salomaa on kouluttanut lukuisia rakennusalan ammattilaisia ja kannustanut heitä murtamaan perinteisiä alalla vallitsevia ajatusmalleja. Hän luennoi ja kouluttaa rakennusten kokonaisvaltaisesta energiatehokkuudesta, hybridilämmitysjärjestelmistä ja näihin liittyvästä kustannuslaskennasta.

Nikolas Salomaa kertoo mielellään, miten kiinteistöjen tulevaisuuden energiansäästöhaasteet voidaan ratkaista kannattavasti.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää. Puhujapalkkio sovitaan tapauskohtaisesti.

”Nikolas Salomaa on asiantuntija, joka todella tuo uudenlaista ajattelua rakennusalalle. Kiinteistöjen energiatehokkuus on aihe, josta puhutaan paljon, mutta Salomaa lähestyy energiatehokkuutta tavanomaisesta poikkeavasta näkökulmasta.”