HEVI kivitalot ja nollaE solmivat yhteistyösopimuksen

HEVIPantheraT_1024px

Julkaisuvapaa 31.3.2016


HEVI kivitalot
ja suunnittelutoimisto nollaE solmivat tammikuussa 2016 yhteistyösopimuksen.  Aiemminkin yhteisiä projekteja tehneet toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen ja toimitusjohtaja Nikolas Salomaa löivät mieluusti kättä päälle, sillä yhteistyöllä asiakkaille taataan uudenlainen, puolueeton palvelu.

– Olemme alusta alkaen panostaneet asiakaspalveluun ja energiatehokkaaseen rakentamiseen. Yhteistyön myötä asiakkaamme saavat tärkeää tietoa juuri heille sopivasta järjestelmästä, ja sitä kautta selvää säästöä niin kustannuksissa, laitehankinnoissa kuin vuosien varrella asumiskuluissakin, kiteyttää Pöyhönen.

Jatkossa nollaE Oy vastaa kaikkien HEVI kivitalojen kohteiden kokonaisvaltaisesta energiasuunnittelusta eli simuloinnista, energiatodistuksista ja LVI-suunnittelusta. Reilu vuosi sitten perustettu yritys on jatkumo Salomaan seitsemän vuoden mittaiselle suunnittelutyölle hybridi-, aurinko- ja nollaenergiajärjestelmien parissa.

– Simuloinnilla säästetään rahaa. Käytännössä asiakas saa uuden kodin entistä pienemmillä rakennus- ja asumiskustannuksilla, sanoo Salomaa.

Tulevaisuudessa yritysten yhteistyö syvenee uuden hankkeen parissa, jota suunnitellaan parhaillaan.

Rakennuksen energiankulutus lasketaan nollaE:n simulointiohjelman avulla. Samalla kartoitetaan lämpöhävikki. Tuloksien perusteella voidaan laskea sadoista energiatehokkuuteen vaikuttavista yksityiskohdista se yhdistelmä toimenpiteitä, mikä on taloudellisesti järkevin.

– Kyse on siitä, että ensin lasketaan, mitä juuri tämä talo tarvitsee. Sen jälkeen vasta katsotaan, millä lämmitysratkaisulla tarpeeseen vastataan, tarkentaa Salomaa.

Asiakkaan, eli HEVI kivitalon ostajan, on helppo tehdä päätös valittavasta ”energiacocktailista” simulointiohjelmasta saatavien puolueettomien laskelmien pohjalta. Esimerkiksi eräässä yhteisessä pioneerihankkeessa laitekustannuksissa säästettiin 10 000 euroa ja asumiskustannukset puolittuivat.

– Oikein suunniteltu talo on terve ja kuluttaa energiaa järkevästi, mukavuudesta tinkimättä, toteaa Salomaa.

 

Lisätietoja:

Nikolas Salomaa
Toimitusjohtaja
nollaE Oy
041 541 5553

Lauri Pöyhönen
Toimitusjohtaja
HEVI kivitalot
040 7317 173

 

HEVI kivitalot logo

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista